İzollu İlkokulu

Vizyon: Eğitimde kalite ve başarıları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.

Misyon: Mutlu, özgüvenli, başarılı, sağlıklı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişimi önemseyen, kendi öğrenmesinin sorumluluğunu alan, ulusal kültürünü özümsemiş, Atatürk ilke ve devrimlerini içselleştirmiş aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

Saatler: 08:35 14:45
Isınma: Katı Yakıt Kaloriferi
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuz, İlçe Merkezinde Bulunan ve 14 Araçla Taşıma Yapılan Bir Okuldur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 1) Atık Kâğıt Toplama Yarışması 2) E-Twinning Projeleri 3) İlçe ve İl Milli Eğitim Müdürlükleri Tarafından Yürütülen Projeler

WEB - https://izolluilkokulu.meb.k12.tr

Adres - MAHMUT DURSUN MAH. İZOLLU CAD. NO 22A KALE / MALATYA

Yerleşim Yeri - İlçe Merkezi

Adres - MAHMUT DURSUN MAH. İZOLLU CAD. NO 22A KALE / MALATYA

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL : Malatya İl Merkezi´ne 40 Km, İLÇE : Okulumuz İlçe Merkezinde Bulunmaktadır.